TYÖTURVALLISUUSKORTTI KURSSIT

Webinaari on internetin välityksellä tapahtuva verkkokokous tai -esitys, joka tapahtuu reaaliajassa sovittuna aikana. Se on verkkotapaaminen, joka yhdistää yksilöt ja katsojat eri puolilla maailmaa tietokoneiden avulla, tablettien tai jopa matkapuhelinten avulla. Voit osallistua webinaariin mukavasti vaikka kotoa tai töistä, Suomesta tai Filippiineiltä!

Erittäin informatiivinen ja hyvin pidetty kurssi "Opettaja oli erittäin sujuva esiintymisessään ja ammattitaitoinen' 'Kommunikoimme ryhmänä' 'Opettaja puhui erittäin sujuvaa ja selkeää englantia ja kurssin sisältö ja keskustelut olivat loistavia!' 'nautin hyvästä, rennosta ilmapiiristä, opettaja oli kärsivällinen, hymyilevä ja huumorintajuinen!' 'Englantini ei ole kovin hyvä, mutta ymmärsin kaiken.''Tunsin oloni rennoksi ja myös osallistuin (en tee sitä usein). Joten ilmapiiri oli hyvä ja lämminhenkinen' 'Loistava workshop!"

TYÖTURVALLISUUSKORTTI KURSSIT

Työturvallisuuskortti parantaa merkittävästi mahdollisuuksiasi saada Suomessa töitä, esimerkiksi rakennusalalla, teollisuudessa tai vaikka kuljetusalalla, sillä useimmat työnantajat tai pääurakoitsijat vaativat työturvallisuuskorttia työntekijöiltään. Työturvallisuuskorttikoulutus antaa perustietoa työympäristön vaaroista ja työturvallisuudesta yhteisillä työpaikoilla. Työturvallisuuskortti-webinaarin (kesto 8-tuntia) päätteeksi saat henkilökohtaisen työturvallisuuskortin, joka on voimassa 5 vuotta.

KURSSIN HINTA 109 € + ALV 24 %

Kaikki työturvallisuuskorttikurssimme ovat nyt webinaareja! Webinaari on internetin välityksellä tapahtuva verkkokokous tai -esitys, joka tapahtuu reaaliajassa sovittuna aikana. Se on verkkotapaaminen, joka yhdistää yksilöt ja katsojat eri puolilla maailmaa tietokoneiden avulla, tablettien tai jopa matkapuhelinten avulla. Voit osallistua webinaariin mukavasti vaikka kotoa tai töistä, Suomesta tai Filippiineiltä!

Varaa paikka webinaariin painamalla VARAA-painiketta verkkosivuillamme. Kirjoita ilmoittautumislomakkeeseen nimi, puhelinnumero ja laskutusosoite. Yksityishenkilöiden tulee maksaa kurssi etukäteen (verkkomaksuna). Yritykset voivat valita myös laskun.

 

MIKSI TARVITSEN TYÖTURVALLISUUSKORTIN?

Useimmat työnantajat tai pääurakoitsijat vaativat työturvallisuuskorttia työntekijöiltään. Siten työturvallisuuskortti parantaa merkittävästi mahdollisuuksiasi saada Suomessa töitä, esimerkiksi rakennusalalla, teollisuudessa tai vaikka kuljetusalalla. Työturvallisuuskorttikoulutus antaa perustietoa työympäristön vaaroista ja työturvallisuudesta yhteisillä työpaikoilla. Työturvallisuuskortti-webinaarin (kesto 8-tuntia) päätteeksi saat henkilökohtaisen työturvallisuuskortin, joka on voimassa 5 vuotta.

Työturvallisuuskortti-koulutus kehitettiin parantamaan työturvallisuutta ja työterveyttä yhteisillä työpaikoilla.

Tavoitteet ovat seuraavat:

  • parantaa käytännön yhteistyötä tilaaja- ja toimittajayritysten välillä
  • tukea perehdytystä ja työn aloitusta yhteisillä työpaikoilla
  • tarjota työterveyteen ja -turvallisuuteen liittyvää tietoa
  • vähentää eri ostajien tarjoaman koulutuksen päällekkäisyyttä.
  • lisätä kiinnostusta ja motivaatiota yrityksen oman henkilöstön työturvallisuustaitoja kohtaan.
  • vähentää työtapaturmia ja vaaratilanteita